YOUR PERSONAL 3D BODY SCAN TO A PERFECT FIT

PERSOONLIJK MAATKLEDINGSTUK OP BASIS VAN DE SCAN

Maatwerk

Maatkleding is een verstandige keuze als je goedpassende kleding wilt, afgestemd op je lijf.  We maken hiervoor een 3D Body scan, die we gebruiken om maten te nemen.

We gebruiken de basisontwerpen uit onze eigen collectie. Op verzoek kan elk gewenst ontwerp gemaakt worden, hieraan is een meerprijs verbonden die we vooraf bespreken en per ontwerp kan verschillen.

Kosten en levertijd

De kosten per maatkledingstuk zijn inclusief de scan en maatpatroon. Bij aanschaf van meerdere kledingstukken krijg je 10% korting.

T-shirt: 99 euro
Rok: 169 euro
Overhemd: 189 euro
Jeans/ pantalon: 199 euro
Jurk: 199 euro
Colbert: 279 euro

Afhankelijk van het aantal lopende vragen, is de levertijd 3 weken tot 2 maanden.

HOE HET WERKT

Je zit in een speciaal ontwikkelde ‘transparante’ stoel zodat er rondom een 3D beeld gemaakt kan worden van je lichaamsvorm. Je draagt aansluitende onderkleding. Het proces van scannen duurt ongeveer vijf minuten. De persoon die je scant, loopt met een kleine handscanner om je heen.

Er komt geen straling vrij. Vergelijk het met het maken van ongeveer 5000 foto’s in vijf minuten. Nadat je bent gescand worden de beelden door de computer ‘in elkaar’ gezet. Met deze data meten we je maten.

Ook op locatie

A Body Issue kan ook op elke gewenste locatie komen scannen. Je kunt hierover contact met ons opnemen.

GRATIS PERSOONLIJKE SCAN IN 2015

ONTWIKKELEN MAATTABEL

Voor de zittende mens werkt A Body Issue aan de continue verbetering en verdere ontwikkeling van de maattabel. Hoe meer scans we hiervoor verzamelen, hoe nauwkeuriger de maatvoering wordt en daarmee des te beter de pasvorm van de kleding in onze collecties. Door ook jouw maten op te nemen in onze database werk je hier aan mee. Je scan wordt anoniem opgeslagen in een database die uitsluitend gebruikt wordt door A Body Issue. Wil je dit niet, dan wordt je scan na het vervaardigen van het patroon verwijderd.

KOSTEN SCAN

De scan bieden we tot oktober 2015 gratis aan omdat je scan wordt gebruikt voor de ontwikkeling van een maattabel voor de zittende mens.

HOE HET SCANNEN WERKT

ERVARINGEN

COPYRIGHT 2015 A Body Issue. Site created by OCHER